Search
Close this search box.

Innostava Business Center –ilmapiiri. Tällaista mietin. Olen Sakkyssä talouden johtamista ja yrityksen kannattavuusasioita kouluttava opettaja. Elokuussa 2019 aloitin yrittäjyysasiantuntijana Pohjois-Savon Business Centerissä.

Välittömässä, myönteisessä ilmapiirissä ja monipuolisella asiantuntijuudella kehitämme yhdessä yhteistä yrittäjyyden opintotarjontaa Itä-Suomen yliopiston, Savonian ja Sakkyn kanssa. Teemme sen eteen töitä, että opiskelussa ja työpaikoilla viriäisi entistä innovatiivisempi ilmapiiri, ja että innovaatioiden kautta syntyisi uusia kasvuyrityksiä ja että nykyiset yritykset vahvistuisivat. Kestävä kehitys ja kansainvälistymisen edistäminen ovat keskeisellä sijalla toiminnassamme. Business Centerissä on myös työn alla mahdollisimman selkeä ja toimiva yrittäjyyskasvatusstrategia Pohjois-Savolle. Itse olen kasvanut yrittäjäperheessä ja yrittäjyydestä on matkan varrella tullut minulle tärkeä asia, vaikka en nyt itse yrittäjänä toimikaan. Työpaikoilla yrittäjämäinen asenne, esim. joustavuus, sinnikkyys sekä kehittämishalu, on mielestäni keskeinen menestystekijä.

Virtaa vaihtelevista työpäivistä

Työpäivät Business Centerissä ovat todella vaihtelevia, ja siitäpä sitä virtaa saakin. Esimerkiksi jotkut asiakkaamme saattavat etsiä opiskelijoiden apua prototyypin tekemiseen tai tuotteidensa markkinointiin, ja me etsimme paikalle tilanteeseen sopivat opiskelijat. Neuvomme opiskelijaa, kun hän haluaa perustaa yksin tai porukalla oikealla rahalla toimivan NY-yrityksen. Autamme eteenpäin asiakasta, jolla on liikeidea, ja hän haluaisi ryhtyä yrittäjäksi. Äskettäin pidin koulutussession yrityksen taloudesta tuleville yrittäjille ja olen myös käynyt tuomaroimassa liikeideakilpailussa. Käytettävissämme on monenlaisia aputyökaluja yritystoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen, kuten esimerkiksi yrittäjän ammattitutkinto. Nämä edellä mainitsemani ovat vain muutamia esimerkkejä työpäivän sisällöstä.

Meille on helppo tulla!

Business Center sijaitsee Novapoliksessa Kuopiossa, Microkatu 1:ssä. Meille on helppo tulla käymään, ja monet ovat tien meille jo löytäneetkin. Työpaikkamme on moderni ja se mukautuu monenlaisiin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Homma toimii ”supsikkaasti”, ja kun tulee tilanne, että omat taidot eivät riitä, löytyy porukastamme apua. Mielestäni parasta tässä kaikessa on aito yhteistyö ja se, että joka päivä oppii uutta.  Tervetuloa tutustumaan meihin ja tiloihimme sekä kehittämään yrittäjyyttä!

Sirpa Muiniekka
Yrittäjyysasiantuntija,
Expert on Entrepreneurship
tel. +358 44 785 8665,
sirpa.muiniekka@sakky.fi
www.bcpohjois-savo.fi

Jaa tämä artikkeli