Search
Close this search box.

Yritysvalmennus

Business Center Pohjois-Savon yritysvalmennuspalvelut on suunnattu kaikille kasvuliiketoiminnasta kiinnostuneille yrityksille. Palvelemme muun muassa liiketoiminnan kehittämisessä ja innovaatioiden kaupallistamisessa.  

Henkilökohtainen yritysvalmennus

Kenelle? Toimialasta riippumatta kaikille Pohjois-Savossa toimiville tai sinne toimintaansa laajentaville yrityksille, joilla on halu uudistaa liiketoimintaansa tai kasvuun tähtäävä liiketoimintaidea ja niihin liittyviä kehittämistarpeita.  

Mitä? Kansalliseen ja kansainväliseen kasvuun tähtäävän liiketoimintaidean edistämisen räätälöityä neuvontaa. Käytössämme on useita menetelmiä ja keinoja sekä yksilö- että ryhmäohjaukseen. Yleisimmin käymme läpi mm. kasvun haasteita, riskien hallintaa, rahoitusta, tuotekehitysprosesseja sekä kansainvälistymistä. Neuvonta on maksutonta.  

Miksi? Saat uusia näkökulmia ja vahvistusta liikeideasi ja tiimiisi kehittämisen, kasvun ja muutoksen tueksi.   

Miten? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, tarkastellaan yhdessä tilannettasi ja tarpeitasi ohjaukseen. Ensin teemme alkukartoituksen tilanteestasi, jonka perusteella suunnittelemme kanssasi tarvittavat jatkotoimenpiteet.   

Yhteyshenkilöt

Henkilökuva Maarit Manninen

Maarit Manninen

Yritysasiantuntija

Asiakkaiden kokemuksia Business Centerin henkilökohtaisesta yritysvalmennuksesta

Toimisto2030 oivalluttaa yrityksiä ja yhteisöjä arvopohjaiseen vastuullisuuden kehittämiseen palvelumuotoilun ja tulevaisuudentyöskentelyn keinoin. Visio on edistää toimijuutta kohti Agenda2023:n mukaista kestävää tulevaisuutta.

Sain Matilta ja Havuja-ohjelmasta sparraysta ennen yritykseni perustamista. Neuvonnasta sain vahvistusta viedä ajatuksia yrittäjyydestä eteenpäin, sekä haastamaista asiakkaalle tuotetun hyödyn sanoittamiseen.

Saparraus oli tärkeää, koska ehkä suurin kynnys olikin ryhtyminen! Yrittäjyyttä oppii tekemällä, mutta uskallus aloittaa vaatii rohkaisua.

toimisto2023.fi

Silja Huttunen

Toimisto2023

Havuja bootcamp

Kenelle? Ohjelma on avoin niin yksilöille kuin tiimeille. Se on suunnattu lupaaville ideoille ja niiden kehittäjille. Liikeidea voi olla vasta ajatuksen tasolla tai jo valmis konsepti. Työskentely tapahtuu joko jo valmiissa tiimissä, uudessa tiimissä tai sparrausryhmässä. Sparrausryhmässä kukin voi kehittää omaa ideaan eteenpäin myös vuorovaikutuksessa muiden sparrausryhmän jäsenten kanssa.

Miksi? Ohjelmasta saat varmuutta kehittää ideastasi menestystarinaa tai uusia ideoita harkittavaksi ja kehitettäväksi. Opit uusia taitoja ja saat käyttöösi työkaluja tiimityöskentelyyn, esiintymiseen sekä ideoiden kehittelyyn ja niiden konkreettiseen suunnitteluun. Miten vain, hyödyt hankkimistasi taidoista modernissa työelämässä joka tapauksessa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada osallistumisoikeus Havuja Accelerator -startup-kiihdytysohjelmaan ja Draft-ohjelman pitchaustilaisuuteen.

Lue lisää Havuja Bootcampista täällä.

Havuja Bootcamp logo

Yhteyshenkilöt

Henkilökuva Marja Kauppinen

Marja Kauppinen

Yrittäjyysasiantuntija

Matti Laitinen

Innovaatioasiantuntija

Henkilökuva Tomi Tuovinen

Tomi Tuovinen

Innovaatioasiantuntija

Asiakkaiden kokemuksia Havuja Bootcampista

The mission of Nanoscale Oy is to develop smart ECO boards for humidity control with advanced nanotechnology. The ECO boards have the unique features of automatic control of humidity, no electricity consumption, maintenance free, formaldehyde free, zero carbon emission, a long lifetime (>30 years), and mildew-proof. ​

We attended entrepreneurship training of Bootcamp and participated Draft Program. With the 4000 € financial support, we have successfully developed the prototypes of ECO boards and registered the company of Nanoscale Oy.​

The Business Center provides very helpful entrepreneurial services. The specialists in the Center actively help start-ups to establish networks and connect various resources for business development.​

Wujun Xu

Nanoscale

Havuja Accelerator

Kenelle? Alle kaksi vuotta toimineille yrityksille tai spin-off -yrityksille. Accelerator sopii Pohjois-Savon alueen startupeille.  

Mitä? Noin vuoden kestävä valmennusohjelma liiketoiminnan kehittämiseen sekä kaupallistamisvaiheen tueksi. Havuja Accelerator -startup-kiihdytyskaista tarjoaa valmennusta yritysideasi eteenpäin viemiseen, rahoituksen hakemiseen sekä verkostoja erilaisten tapahtuminen ja mentoripoolin avulla.  

Miksi? Valmennuksen tavoitteena on nopeuttaa liiketoimintaideasi kehitystä ja välttää alkavaan liiketoimintaan liittyviä ensivaiheen virheitä. Valmennus auttaa sinua ja tiimiäsi kehittämään liiketoimintaosaamistasi ja verkostoja. Silloin yritykselläsi on paremmat mahdollisuudet kannattavaan liiketoimintaan ja rahoituksen saamiseen. 

Havuja Accalerator logo

Yhteyshenkilöt

Henkilökuva Tomi Tuovinen

Tomi Tuovinen

Innovaatioasiantuntija

Henkilökuva Anu Häiväläinen

Anu Häiväläinen

Yhteyspäällikkö

Asiakkaiden kokemuksia Havuja Acceleratorista

Tomi is inspired by the desire to do things differently and thus be a career pioneer in a very traditional field. 25 years of experience in entrepreneurship in the construction industry. He highlights that even if the experts are not experts in their field, they have a lot to offer and unique contacts. The help is worth taking advantage of and being open to everything. ​

Coaches can give:

Coaching and mentoring, program frameworks help in this matter, peer support. The Havuja Accelerator led Tom to structure and prioritize his business. Business Center support made Tom wake up to the importance of sharing information. Mentoring evenings have been a great way to make contacts that would otherwise have been quite impossible to make.

sikkum.fi

Tomi Lindstrom

Sikkum Täsmäkuivaus

Havuja Leap

Kenelle? Toimialasta riippumatta kaikille yrityksille, joilla on halu kasvaa ja poistaa kasvun pullonkauloja. LEAP-kasvupalveluun voivat osallistua Pohjois-Savossa sijaitsevat pienet ja keskisuuret yritykset. Palveluun voi osallistua kaikissa liiketoiminnan vaiheissa, joissa yritys hakee uutta suuntaa ja vahvaa liiketoiminnan kasvua. Yrityksellä tulee olla takanaan vähintään kaksi tilikautta.  

Mitä? Kasvupalvelu, jossa tuemme yrityksesi kasvua valmentavalla otteella. Palvelu räätälöidään yrityksesi tilanteen ja tarpeiden mukaan.  

Miksi? Yrityksesi kasvukyvykkyyden kehittämiseksi, liiketoiminnan kasvun haasteiden löytämiseksi ja niiden ratkaisemiseksi sekä uusien mahdollisuuksien hyödyntämiseksi.  

Miten? Teemme yrityksellesi yritysanalyysin ja sen pohjalta räätälöidyn kasvusuunnitelman, joka sisältää aikataulun ja priorisoidut jatkotoimenpiteet. Jatkuva haku, 3–4 tapaamista, työkaluja omaan työskentelyyn, tapahtumia ja koulutuksia.  

leapkasvuohjelma.fi 

Havuja Leap logo

Yhteyshenkilöt

Henkilökuva Jarmo Viljaharju

Jarmo Viljaharju

Liiketoiminta-asiantuntija

Henkilökuva Lauri Kerman

Lauri Kerman

Projektipäällikkö

Asiakkaiden kokemuksia Havuja Leapista

Kuopion Oheisharjoittelukeskus tarjoaa laadukkaan ja monipuolisen harjoittelutilan välineineen eri lajien ja kuntoilijoiden käyttöön. 

LEAP-kasvuohjelman kanssa yhteistyö aloitettiin keskuksen yritysanalyysistä pohtimalla yhdessä sitä missä yrityksessä ollaan ja minne ollaan menossa.  ”Olen kyllä tosi tyytyväinen. Liiketoiminta saa uusia ajatuksia. Varmasti sitä kautta saadaan kehittymään tätä meidän yritystä. Ollaan hyvällä tiellä tekemässä tätä asiaa.”​

Jarmo Malinen, toimitusjohtaja

Kuopion Oheisharjoittelukeskus Oy