Search
Close this search box.

Verkostoyhteistyö

Kenelle? Alueen alkaville yrittäjille mikroyrityksistä pk-yrityksiin.

Mitä? Business Center Pohjois-Savo tekee tiivistä yhteistyötä alueen keskeisten toimijoiden, kuten Kuopion alueen Kauppakamarin, Uusyrityskeskuksen, eri oppilaitosten, yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Miksi? Pienille ja alkaville yrityksille verkostot ovat usein kriittisen tärkeitä. Verkostoyhteistyön tavoitteena on auttaa alueen yrityksiä löytämään tärkeät kontaktit sekä menestymään ja luoda vahvaa yrittäjyyskulttuuria Pohjois-Savon alueelle.

Miten? Yhteistyö mahdollistaa laajan kattauksen palveluita, kuten neuvontaa, koulutusta, rahoitusmahdollisuuksia ja muita tukipalveluita, joita yritykset voivat hyödyntää. Lisäksi yhteistyö luo mahdollisuuksia uusien yhteistyökumppanuuksien ja asiakaskontaktien synnyttämiseen.

Yhteyshenkilöt

Matti Laitinen

Business Center, innovaatioasiantuntija

Henkilökuva Kaija Sääski

Kaija Sääski

Business Center, johtaja

Katso myös:

Idea on vanha tuttu: esittele liikeideasi ohjelman asiantuntijoille niin voit saada ideallesi rahoitusta jopa 4000 €. Draftiin osallistuminen on ilmaista.
CorFlux-ohjelmiston tarkoitus on olla kliinisen lääketieteen työkalu, joka antaa arvion aortan repeämäriskistä. Tulosta voitaisiin hyödyntää kliinisen työn hoitopäätöksen tukena aortan laajentuman hoidon ja seurantatarpeen tarvetta arvioitaessa.
Osallistuin Draft ohjelmaan keväällä 2023 Savon ammattiopiston yrittäjyyden ammattitutkinnon rinnalla ja myötävaikutuksella. Draftin tarjoaman valmennuksen ja rahoituksen avulla aloin konkretisoimaan ammatillisia haaveitani ja nostamaan yritystäni Omanlainen Valmennus siivilleen.
Hain jatkorahoitusta Draft-yrittäjyysohjelmasta keväällä 2023. Olin edeltävänä vuonna jo pitchannut onnistuneesti ideaani tutkimuksen kaupallistamisesta. Tuolloin tavoitteena oli kehittää näyttöön perustuvia koulutusmalleja, sekä omaa asiantuntijabrändiäni viestintäasiantuntijoiden kanssa. Tällä kertaa tavoitteena oli erityisesti visuaalinen viestintä ja asiantuntijaviestintään panostaminen.
Osallistuin Draft hakuun keväällä 2023. Tavoitteena oli saada rahoituksen avulla lisäboostia henkilöstöbrändilleni. Idea liiketoimintaan lähti väitöstutkimuksestani ja turhautumisesta asioiden hitaaseen etenemiseen.