Search
Close this search box.

Liikeidean kehittäminen

Kenelle? Kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille, joilla on oma orastava yritysidea tai on pohtinut oman yrityksen perustamista. 

Mitä? Asiantuntevaa neuvontaa, laajoja verkostoja sekä ohjelmamuotoista palvelua liikeidean kehittämiseksi ideavaiheesta eteenpäin seuraaville tasoille.  

Miksi? Yrittäjyyttä pohtivilla sekä alkuvaiheen yrityksillä on usein ongelma, ettei tiedä miten idean toimivuuden selvittäminen kannattaisi aloittaa tai mitä kaikkea ilmaista tukea on tarjolla. Pyrimme ratkaisemaan tämän ongelman. 

Miten? Avullamme oppii arvioimaan liikeidean potentiaalia, tutkimaan markkinoita ja kilpailua, tekemään projektisuunnitelman idean toteuttamiseksi sekä pitchaamaan idean menestyksekkäästi. Lisäksi saa neuvoja rahoituksen hankkimiseen ja yrityksen käynnistämiseen.

Palveluihimme sisältyy käytännön harjoituksia ja työkaluja, joilla ideaa konkretisoidaan kohti toteutusta. Tarjolla on myös henkilökohtaista sparrausta ja verkostoitumismahdollisuuksia muiden yrittäjien kanssa Business Centerin sidosryhmien kautta.

Tarjoamme lisäksi potentiaalisille yritysideoille alkurahoitusta max 4000€ Draft Program -yrittäjyysohjelman kautta.

Alla on yksi esimerkki tyypillisestä polusta, jonka asiakkaamme kulkee.

Ota meihin yhteyttä ja aloita matkasi kohti menestyvän yrityksen rakentamista!

Yhteyshenkilöt

Matti Laitinen

Innovaatioasiantuntija

Risto Räsänen

Yrittäjyysasiantuntija

Tomi Tuovinen

Innovaatioasiantuntija

Harri Holopainen

Innovaatioasiantuntija

Katso myös: