Search
Close this search box.

Näkökulmia leijonan luolasta

Aika: maanantai 4.12. klo 11-14
Paikka: Savonian Kuopion kampus (Microkatu 1), Kampussydän
Ilmoittautuminen: 30.11. mennessä, jotta tiedämme varata sinulle lounaan.

Tilaisuuden alussa nautitaan ruokaisa salaattilounas ja verkostoidutaan muiden osallistujien kanssa. Ilmoittautuminen vaaditaan tarjoilujen järjestämistä varten, tilaisuus on maksuton.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Yrittäjä, tunnistatko liiketoimintasi menestystekijät? Mitä voisit oppia muiden virheistä ja mitkä asiat ovat tärkeitä sijoittajan näkökulmasta? Puhutaan paljon vastuullisuudesta, mutta onko sillä merkitystä?

Kim Väisänen on itäsuomalainen yrittäjä, startup-sijoittaja, sarjaepäonnistuja, tietokirjailija, hallitusamatööri sekä keynote-puhuja. Hän on mm. kirjoittanut neljä kirjaa ja on tuttu kasvo Leijonan luola Suomi –televisiosarjasta.

Hänen perustamansa Blancco Oy myytiin brittiläiselle yritykselle 60 miljoonalla eurolla. Kim lupasi itselleen, että Suomen startup-ala saa oman osansa summasta ja nykyään hän toimii enkelisijoittajana. Työkseen Kim kiertää, kirjoittaa ja osallistuu yritysten kehittämiseen monin eri tavoin kuten konsultoimalla ja neuvoja antaen.

Puheenvuorossaan hän avaa kokemuksiaan yrittäjänä ja sijoittajana erilaisissa yrityksissä.

Näkökulmia leijonan luolasta, ohjelma

11.00
Ilmoittautuminen ja lounas, verkostoitumista

12.00
Tilaisuuden avaus
Näkökulmia Leijonan luolasta – Kim Väisänen

13.45
Savonian terveiset

14.00
Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on yksi Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio -hankkeen puitteissa toteuttavista tapahtumista. Hanke on Etelä-Savon ELY-keskuksen ja Euroopan sosiaalirahaston sekä toteuttajaorganisaation yhteisesti rahoittama.

Date

04/12/23
Expired!

Time

11:00 am - 2:00 pm

Location

Savonia-amk, Kampussydän
Microkatu 1, 702010 Kuopio

The event is finished.