Search
Close this search box.

Startup-ekosysteemin tietojärjestelmäalusta – Dealroom

Serious mature student studying international trade on digital interface in university library

businesskuopio.fi/investinkuopio/dealroom/

Dealroom tarjoaa tietoa ja dataa startupeista, innovaatioista, sijoittajista, rahoituskierroksista ja monista muista näkökulmista Kuopion alueella, mutta myös kansainvälisesti. Se kerää tietoa yrityksistä eri lähteistä, kuten julkisista rekistereistä, uutisartikkeleista ja sosiaalisesta mediasta, ja järjestää tiedot haettavaan tietokantaan. Alusta mahdollistaa käyttäjien tarkastella yritysten yksityiskohtaisia profiileja, mukaan lukien niiden rahoitushistoria, keskeiset suorituskykymittarit ja muut olennaiset tiedot.

Dealroomin jatkuvasti päivittyvä tietokanta tarjoaa kattavan näkymän Pohjois-Savon startup-ekosysteemiin, ja on tärkeä osa Kuopion startup-ekosysteemin kehittämistä. Se tarjoaa tärkeää tietoa niin startup-yrityksille, sijoittajille kuin muillekin toimijoille. Tietokannassa on tällä hetkellä (Kuopion alustan julkaisu 8.6.2023) listattuna yli 106 startup- ja kasvuyritystä Kuopion alueella.

Alusta helpottaa yhteistyötä ja vertailua eri ekosysteemien kesken, ja sen avulla kaupungeilla on mahdollisuus seurata, esitellä, navigoida ja nopeuttaa paikallista yrittäjyyttä ja investointeja yhteisöissään. Lisäksi alusta kokoaa yhteen myös eurooppalaisen startup-kentän uutisia.

Dealroom on suunniteltu auttamaan käyttäjiä pysymään ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä ja mahdollisuuksista startup-ekosysteemissä, sekä tarjoamaan heille työkalut, joita he tarvitsevat tehdäkseen älykkäitä sijoituspäätöksiä.

Dealroomin tietojärjestelmäalustoja on käytössä eri puolilla maailmaa – tällä hetkellä palvelu yhdistää yli 50 organisaation ja startup-ekosysteemin tiedot ympäri Eurooppaa, Aasiaa ja Pohjois-Amerikkaa. Suomessa Dealroomia käyttävät jo Business Finland, Helsinki, Espoo, Tampere, Oulu ja Turku.

Liity mukaan!

Dealroom-näkyvyys voi auttaa startup-yrityksiä ja muita toimijoita monella tavalla luomaan kasvun edellytyksiä. Yritykset, joiden tietoja ei löydy Dealroomista ennestään, voivat halutessaan itse liittyä palveluun, joka on maksuton ja kaikkien vapaasti käytettävissä.

Dealroom on englanninkielinen

Tietoja Dealroomista

Dealroom.co on johtava tietopalvelu Euroopan ja maailmanlaajuisten startupien, kasvuyritysten ja teknologiaekosysteemien osalta. Amsterdamissa vuonna 2013 perustettu Dealroom.co työskentelee nyt monien maailman johtavien sijoittajien, yrittäjien ja hallituksen organisaatioiden kanssa tarjotakseen avoimuutta, analyysia ja oivalluksia startup- ja riskipääoma-aktiviteeteista.

Jaa tämä artikkeli