Search
Close this search box.

Savonia-ammattikorkeakoulu järjestää Käyttöliittymämuotoilu- sekä Ohjelmistotuotantokurssien muotoilun ja tekniikan opiskelijoiden kanssa keväällä 2024 kaksi päivää kestävän työpajan – TUOTEIDEASTA PROTOTYYPIKSI.  

Etsimme aloittavia yrityksiä ja tuotekonseptien omistajia, joille opiskelijatyöryhmät tuottavat työpajan aikana prototyypin digitaalisesta liikeideasta tai tuotteesta. 
   
Liikeidean tai palvelukonseptin omistajalle Tuoteideasta prototyypiksi -työpaja on erinomainen mahdollisuus päästä verkostoitumaan tulevien muotoilun ja tekniikan asiantuntijoiden kanssa, sekä samalla saada tuotettua kokeiluasteella oleva versio omasta liikeideasta. Työpajan ohjaajina toimivat muotoilun sekä tietotekniikan opettajat. Ohjauksessa korostetaan prototyypin rakentamisen prosessimaista työskentelymallia, jossa tuotteen idean pohjalta tehdään tarvemäärittely, jota lähdetään purkamaan auki muotoilun ja ohjelmistosuunnittelun työskentelymenetelmien keinoin. 
 
Tapahtuma on kaksipäiväinen: 

  • Ti 9.4.2024 klo 9:00-16:30 
  • Ke 10.4.2024 klo 9:00-16:30 
     

Ennen osallistumista, tee itsellesi valmiiksi kuvaus liikeideasi tai tuotteesi tarpeista. Hyvä lähtökohta on kysyä itseltään esimerkiksi: Miten ideani ratkaisee jonkun ongelman? Mitä ominaisuuksia siinä tulee olla? Miten asiakas käyttää tuotetta? Mikä ideassa on erityisen tärkeää ja hyvää? 
 
Työpajaan osallistuminen paikan päälle on suositeltavaa, mutta projektin aloitus, lopetus ja välikatsaus on mahdollista toteuttaa myös etänä. 
 
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä. Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 15.2.2024. 
 
 

Lisätietoja aiheesta: 

Muotoilu – hannu.autti@savonia.fi 
Ohjelmistosuunnittelu – keijo.kuosmanen@savonia.fi 
IP-asiat – matti.laitinen@savonia.fi 
 
Ota yhteyttä tai kysy lisää: 

jussi.nivamo@savonia.fi 
044785 6012 
matti.laitinen@savonia.fi 
044 785 6333 

Jaa tämä artikkeli