Search
Close this search box.

Haluaisitko rahoitusta liikeideallesi? Hae mukaan Draft-yrittäjyysohjelmaan Pohjois-Savossa 23.4. mennessä

Draftista saat yrittäjyysvalmennusta, jonka avulla rakennat itsesi näköisen yrityksen ja kehityt menestyvien tuotteiden ja palveluiden lanseeraajana. Ensimmäisessä vaiheessa sinulla on mahdollisuus saada rahoitusta 1000 euroa ja toisessa vaiheessa 3000 euroa.
 

Kenelle Draft on tarkoitettu?

Voit hakea Draft Program®  -yrittäjyysohjelmaan Pohjois-Savossa, jos tiimissäsi on vähintään yksi henkilö, joka on kirjoilla Kuopiossa tai Iisalmessa, tai on Savonia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston tai Savon ammattiopiston opiskelija, henkilökunnan edustaja tai alumni, eli henkilö, joka on valmistunut jostakin näistä oppilaitoksesta.

Tiimissäsi tulee olla itsesi lisäksi vähintään yksi henkilö, jonka kanssa kehität yhdessä yritysideaa eteenpäin.

Mitä hyötyä Draftista on?

  • Jos tulet valituksi Draft-ohjelmaan, pääset neljän kuukauden mittaiselle valmennusjaksolle, jonka aikana sinua auttavat Draft-ohjelman eri alojen asiantuntijat
  • Tutustut ja verkostoidut muiden alkavien yrittäjien kanssa
  • Saat rahoitusta 1. vaiheessa 1000 €. Jos tulet ensimmäisen vaiheen jälkeen valituksi jatkovaiheeseen on lisärahoitus 3000 €
  • Saat näkyvyyttä omalle uudelle alkavalle yritystoiminnallesi

Muista ennen kuin haet:

Toiminnan on tähdättävä kasvavaan ja uudella tavalla tehtävään liiketoimintaan.

Voit hakea Draft Program® -yrittäjyysohjelmaan Pohjois-Savossa, jos tiimissäsi on vähintään yksi henkilö, joka on Savonia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston tai Savon ammattiopiston, henkilökunnan edustaja tai alumni, eli henkilö, joka on valmistunut jostakin näistä oppilaitoksesta. Kuopion kaupungin haussa hakijan pitää olla Kuopiosta, ja Iisalmen kaupungin haussa Iisalmesta. Tiimissäsi tulee olla itsesi lisäksi vähintään yksi henkilö, jonka kanssa kehität yhdessä yritysideaa eteenpäin.

Kuopion ja Iisalmen kaupungin rahoitusta haettaessa yrityksen tai perustettavan yrityksen kotipaikka on oltava kyseessä olevassa kaupungissa – muiden hakujen osalta Pohjois-Savossa.

Draft ohjelmaan ei voida valita tiimejä, jotka kehittävät tuotetta tai palvelua yritykselle, jolla on liikevaihtoa. Poikkeus tästä säännöstä on opiskelijoiden harjoitusyritykset (NYT-yritykset ja osuuskunnat). Draftin 2. vaiheen haussa hakijalla voi olla liikevaihtoa.

Tiimin jäsenet voivat olla jäsenenä vain yhdessä hakijatiimissä. Draft-ohjelmaan voi hakea kerrallaan joko Pohjois-Savon tai Joensuun hausta.

Lue myös:

Syksyllä 2023 hain jatkorahoitusta Draft ohjelmasta ja toistamiseen onnistuneesti pääsin esittelemään yritysideaani ja sain rahoitusta 3000€. Saamaani rahoitusta käytin markkinointistrategian ostamiseen
Draft–liikeideaohjelmassa rahoitettiin toukokuun kierroksella yhdeksää tiimiä. Hakijoita oli kokonaisuudessaan 29 tiimiä.
Haku seuraavalle kierrokselle on nyt auki! Hae mukaan 23.4. mennessä.
Vuonna 2023 Draft-ohjelmaan haki ennätysmäärä omaa liikeideaansa kehittäviä tiimejä. Draft-yritykset niittivät myös mainetta erilaisissa kansallisissa ja alueellisissa kilpailuissa.
Tempauduin mukaan Draft-ohjelmaan 2023 keväällä kuullessani kyseisestä mahdollisuudesta ympäristönhoitajan opintojani suorittaessani. Mielessäni oli jo pitkään kytenyt ajatus omasta yrittäjyydestä ja mahdollisuudesta kaupallistaa oma osaamiseni. Draft-ohjelma raapaisi tämän kipinän liekkeihin ja siitä alkoi melko nopealla tahdilla muotoutumaan tarina nimeltä ”Särös”.

Jaa tämä artikkeli