Search
Close this search box.

Hae rahoitusta liikeideallesi! Hae Draftiin 15.1. mennessä

Haluatko 4000 € rahoitusta omalle liikeideallesi? Hae mukaan Pohjois-Savon Draftiin!
 
Voit hakea Draft Program® -yrittäjyysohjelmaan Pohjois-Savossa, jos tiimissäsi on vähintään yksi henkilö, joka on kirjoilla Kuopiossa tai on Savonia-ammattikorkeakoulun, Itä-Suomen yliopiston tai Savon ammattiopiston opiskelija, henkilökunnan edustaja tai alumni.
 
Idea on vanha tuttu: esittele liikeideasi ohjelman asiantuntijoille niin voit saada ideallesi rahoitusta jopa 4000 €. Draftiin osallistuminen on ilmaista.
 
Vuoden ensimmäisen hakukierroksen deadline on 15.1!

Lue Draftiin osallistuneiden tarinoita:

Syksyllä 2023 hain jatkorahoitusta Draft ohjelmasta ja toistamiseen onnistuneesti pääsin esittelemään yritysideaani ja sain rahoitusta 3000€. Saamaani rahoitusta käytin markkinointistrategian ostamiseen
Draft–liikeideaohjelmassa rahoitettiin toukokuun kierroksella yhdeksää tiimiä. Hakijoita oli kokonaisuudessaan 29 tiimiä.
Haku seuraavalle kierrokselle on nyt auki! Hae mukaan 23.4. mennessä.
Vuonna 2023 Draft-ohjelmaan haki ennätysmäärä omaa liikeideaansa kehittäviä tiimejä. Draft-yritykset niittivät myös mainetta erilaisissa kansallisissa ja alueellisissa kilpailuissa.
Tempauduin mukaan Draft-ohjelmaan 2023 keväällä kuullessani kyseisestä mahdollisuudesta ympäristönhoitajan opintojani suorittaessani. Mielessäni oli jo pitkään kytenyt ajatus omasta yrittäjyydestä ja mahdollisuudesta kaupallistaa oma osaamiseni. Draft-ohjelma raapaisi tämän kipinän liekkeihin ja siitä alkoi melko nopealla tahdilla muotoutumaan tarina nimeltä ”Särös”.

Jaa tämä artikkeli