Search
Close this search box.

Tmi Iira Tiitasta Climate Health Solutions Oy:ksi

Climate Health Solutions on asiantuntijayritys, joka keskittyy ilmastonmuutoksen terveysvaikutusten ymmärtämiseen, tutkimukseen ja hillintään.

Tarjoamme kattavia koulutus- ja neuvontapalveluita ilmastonmuutoksen terveysvaikutuksista ja hillintätoimista. Haluamme auttaa teitä tunnistamaan ja sopeutumaan ilmastonmuutoksen tuomiin haasteisiin terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmasta.

Toiminnassamme yhdistyy tieteellinen tutkimus ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan. Tarjoamme käytännöllisiä, toteuttamiskelpoisia ja kestäviä ratkaisuja, jotka edistävät sekä ilmaston, että ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. https://www.clihe.com/

Syksyllä 2023 hain jatkorahoitusta Draft-ohjelmasta ja toistamiseen onnistuneesti pääsin esittelemään yritysideaani ja sain rahoitusta 3000€.

Saamaani rahoitusta käytin markkinointistrategian ostamiseen. Rahalla tehtiin suunnitelma vuodelle 2024 markkinointiin, sekä strategiaa tulevia vuosia ajatellen. Markkinointisuunnitelma on tuonut selkeyttä omaan viestintääni ja toimii punaisena lankana sosiaalisen median viestinnässäni. Suunnitelman myötä olen myös saanut selkeän suunnan kuinka tuoda eri näkökulmia toiminnastani esille ja kuinka selkeästi tuoda esille väitöstutkimukseni ja yritystoimintani yhteyden. Yritystoiminnan muutosten myötä tämä markkinointisuunnitelma ja strategia tulikin todella tarpeeseen.

Ajatellaan isosti ja laajemmin

Rahoituspäätöksen jälkeen yrittäjyydessäni tapahtui iso(hko) muutos ja päädyin vaihtamaan yritystoimintani toiminimen alta osakeyhtiöön ja lähteä tavoittelemaan isompaa kasvua sekä ulkomaan markkinoita (askel kerrallaan kuitenkin)… näin ollen Tmi Iira Tiitan toiminta siirtyi loppuvuodesta 2023 Climate Health Solutions Oy:n alle.

Yritysmuodon muutoksen ja Draft-sparrauksista saamani tuen myötä yritystoiminnassani on kirkastunut toiminnan kärjeksi koulutus- ja valmennuskokonaisuudet ilmastonmuutoksen terveysvaikutuksista. Vaikka itse alkuun ajattelin, että aihe olisi kiinnostava ainoastaan sosiaali-ja terveysalalla, niin viimeisen puolen vuoden aikana on selväksi käynyt, että aihe koskettaa paljon muitakin aloja ja kiinnostus aiheen ympärillä on herännyt oikein ajoitetun viestinnän, sekä nousseen keskustelun myötä.

Katse tulevaisuuteen

Draft-rahoituksen ja yritysmuodon muutoksen myötä uskaltauduin hakemaan toiminnan kehittämiseen rahoitusta yritykselleni ELY-keskukselta ja 28.3 sainkin tiedon, että Climate Health Solutions on saanut rahoitusta ja näin ollen 1.4.2024 käynnistyi yritykseni ensimmäinen virallinen kehittämishanke. Tämän myötä Climate Health Solutions lähtee yhteistyökumppaninsa kanssa selvittämään uuden palvelun potentiaalia.

Mitä kaikkea tämä vielä tuo tullessaan sen näkee ajan myötä, mutta ison startin olen saanut Draft rahoituksista.

Iira Tiitta

Climate Health Solutions Oy

www.clihe.com

iira.tiitta@clihe.com

Jaa tämä artikkeli