Search
Close this search box.

Arkisto

Aloittava yrittäjä - Innovaatioseteli – nykyään: alle 5-vuotiaille yrityksille, 6000 €, josta omavastuu 1500 €!
Haku seuraavalle kierrokselle on nyt auki! Hae mukaan 23.4. mennessä.
Kesäyrittäjyys tarjoaa tukea nuorelle koko kesän ajan oman yrityksen pyörittämisessä ja on hyvä vaihtoehto perinteiselle kesätyölle. Kesäyrittäjyys myös edistää eri elämän vaiheissa hyödynnettävien yrittäjyystaitojen kehittymistä.
Etsimme aloittavia yrityksiä ja tuotekonseptien omistajia, joille opiskelijatyöryhmät tuottavat työpajan aikana prototyypin digitaalisesta liikeideasta tai tuotteesta. 
Vuonna 2023 Draft-ohjelmaan haki ennätysmäärä omaa liikeideaansa kehittäviä tiimejä. Draft-yritykset niittivät myös mainetta erilaisissa kansallisissa ja alueellisissa kilpailuissa.
Tempauduin mukaan Draft-ohjelmaan 2023 keväällä kuullessani kyseisestä mahdollisuudesta ympäristönhoitajan opintojani suorittaessani. Mielessäni oli jo pitkään kytenyt ajatus omasta yrittäjyydestä ja mahdollisuudesta kaupallistaa oma osaamiseni. Draft-ohjelma raapaisi tämän kipinän liekkeihin ja siitä alkoi melko nopealla tahdilla muotoutumaan tarina nimeltä ”Särös”.
Idea on vanha tuttu: esittele liikeideasi ohjelman asiantuntijoille niin voit saada ideallesi rahoitusta jopa 4000 €. Draftiin osallistuminen on ilmaista.
Student Track 2024 ilmoittautumiset ovat avoinna!